ONZE KWALITEITSGARANTIES:
ERVARING & EXPERTISE

ONZE KWALITEITS-GARANTIES:
ERVARING & EXPERTISE

Carrosserie Peel Noordzee heeft jarenlange ervaring met carrossserieherstellingen en spijkert zijn kennis en vakmanschap dagelijks bij via doorgedreven opleidingen en workshops bij leveranciers of vormingcentra. De carrosserie is een goed geoliede machine, waar wekelijks een 40-tal wagens binnen en buiten rollen.

ADAS KALIBRATIE

ADAS is de verzamelnaam voor een complex systeem van camera’s, radarsystemen, sensoren en een boordcomputer die zijn ontworpen om gebeurlijke stuurfouten door onoplettendheden te corrigeren.

Het is aangewezen dat deze systemen regelmatig nagezien worden, zelfs bij het minste vermoeden van gewijzigde positie van de camera’s of sensoren (bijv. na het vervangen van een voorruit).

De complexiteit van deze systemen vereist een zéér gedegen kennis van zaken van de onderhoudstechnici, alsook gespecialiseerde apparatuur en geijkte borden of matten. Carrosserie Peel Noordzee beschikt over alle expertise om ADAS-systemen te kalibreren.

Wij vaardigen een certificaat uit na kalibratie waarop te lezen is door wie de kalibratie werd uitgevoerd, bij welke kilometerstand, en welke apparatuur hiervoor werd gebruikt, naast data over het specifieke voertuig en de status van de kalibratie (succesvol of mislukt).

ABS ONE

ABS One is een nationaal netwerk van Smart Repair carrosserieherstellers die nieuwe, tijdwinnende technologie.

Een kras of deuk in het koetswerk, stoeprandschade aan de velgen of interieurschade door een sigaret? Het is snel gebeurd, maar herstellen was vaak tijdrovend en duur. absOne brengt daar verandering in door het gebruik van revolutionaire Smart Repair technieken. Of het nu om uw eigen wagen gaat of die van een van de klanten die u verzekert, bij Carrosserie Peel Noordzee kunt u terecht voor een snelle en minder dure carrosserieherstelling. Klaar terwijl u wacht.

Wens je meer te weten over ABS One ? Check deze website:

smartrepair.be/nl/absone

ACOAT SELECTED GROUP

Acoat Selected is een partnerprogramma van lakleverancier AkzoNobel, en helpt ondernemers in de autoschade- en carrosseriebranche om kansen te benutten hun bedrijf verder te ontwikkelen. Ook in de toekomst. Begeleiding in de vorm van eigentijds maatwerk, exclusief voor Sikkens-gebruikers!

Met bijna vier decennia ervaring is de toegevoegde waarde van Acoat Selected voor ondernemers van nu onverminderd groot. Om te kunnen blijven groeien is mee veranderen met de dynamische markt noodzakelijk. AkzoNobel ondersteunt dat met een eigentijds en flexibel Acoat Selected. Onder het motto ‘past experience, present value, future vision’ houdt het vernieuwde partnerprogramma rekening met de markt van vandaag én morgen.

Ook stevig gebruik van vergelijkende financiële en managementgegevens en de inzet van netwerken voor vernieuwing maken van het partnerprogramma een ijzersterke samenwerking.

DUURZAAM ONDERNEMEN

ELEKTRISCHE VERVANGWAGENS & ZONNEPANELEN

Bijkomende groene investeringen staan op de agenda: ons wagenpark van vervangwagens vernieuwen we met elektrische vervangwagens en zonnepanelen zullen ons mee van energie voorzien.

LONG LIFE REPAIR

Carrosserie Peel Noordzee is lid van het ‘Long Life Repair’-programma.

De carrosseriesector (TRAXIO Carrosserie en Febelcar) lanceerde het kwaliteitslabel Long Life Repair, waarmee ze willen onderstrepen dat de sector duurzaamheid wil integreren in haar activiteiten.

Alle actoren hebben als eerste binnen de mobiliteitssector beslist om de hoge kwaliteitseisen af te stemmen op de ontwikkeling van de circulaire economie. Ze streven naar verdere verduurzaming bij haar kmo-bedrijven.