BLIJVEN GROEIEN MET
JARENLANGE ERVARING.

Na een jarenlange loopbaan als erkend auto-expert, neemt de professionele carrière van Kurt Horré in 2006 een nieuwe wending. Hij wordt dan de nieuwe vennoot in Carrosserie Peel Noordzee. Twee jaar later, in augustus 2008, neemt hij volledig het roer in eigen handen, en staat vanaf dan in voor de dagelijkse leiding van het bedrijf en de persoonlijke opvolging van dossiers vanaf schade tot en met herstelling.

Echtgenote Anja Hillewaere neemt het bureauwerk en de opvolging van dossiers betreffende de betaling voor haar rekening.

Verder geven momenteel nog 7 personeelsleden dagelijks het beste van zichzelf.

De wortels van het bedrijf vertakken zich tot in de jaren ’80, wanneer stichter Eric Peel samen met zijn echtgenote — eerst in Ichtegem en vanaf 1993 in Oostende — aan de weg timmert van Carrosserie Peel Noordzee.

Door de jaren heen heeft het bedrijf een onberispelijke reputatie opgebouwd; een Euro Garant-kwaliteitslabel en opname in het Acoat Select-programma (groepering van onafhankelijke schadebedrijven met meer dan 900 leden over heel Europa) zijn enkele voorbeelden hiervan, samen met de ontelbare tevreden klanten.

Een professionalisering waarin de klant centraal staat is steeds het uitgangspunt. Met investeringen in uitbreiding bedrijfsruimte, opleidingen, communicatie, ADAS, samenwerking met TESLA, elektrische vervangwagens en zonnepanelen worden elk jaar nieuwe stappen gezet!

HISTORIEK

1993

Eénmanszaak Carrosserie
Eric Peel te Ichtegem.

29-5-1993

Oprichting huidige carrosserie in Oostende.

1994

Eerste uitbreiding

JUNI 2006

Kurt Horré komt in de zaak.

1993

Definitieve overname door Kurt Horré.

2010/2011

Tweede uitbreiding.

2011

Ontwerp nieuw logo en huisstijl.

2013

Vernieuwing wachtruimte.