Torhoutsesteenweg 691 | B-8400 Oostende | Tel. 059 51 48 00 | info@carrosseriepeel.be

Een nieuwe wind

met jaren ervaring.

Na 14 jaar actief te zijn als erkend auto-expert, neemt de professionele carrière van Kurt Horré in 2006 een nieuwe wending. Hij wordt dan de nieuwe vennoot in Carrosserie Peel Noordzee. Twee jaar later, in augustus 2008, neemt hij volledig het roer in eigen handen, en staat vanaf dan in voor de dagelijkse leiding van het bedrijf en de persoonlijke opvolging van dossiers vanaf schade tot en met herstelling.

 

Echtgenote Anja Hillewaere

neemt het bureauwerk en de opvolging van dossiers betreffende de betaling voor haar rekening.

Verder geven momenteel nog

7 personeelsleden dagelijks

het beste van zichzelf.

 

De wortels van het bedrijf vertakken zich tot in de jaren '80, wanneer stichter Eric Peel samen met zijn echtgenote — eerst in Ichtegem en vanaf 1993 in Oostende — aan de weg timmert van Carrosserie Peel Noordzee.

Door de jaren heen heeft het bedrijf een onberispelijke reputatie opgebouwd; een Euro Garant-kwaliteitslabel en opname in het Acoat Select-programma (groepering van onafhankelijke schadebedrijven met meer dan 900 leden over heel Europa) zijn enkele voorbeelden hiervan, samen met de ontelbare tevreden klanten.

 

Met een frisse kijk, bouwt Kurt nu verder op de aanwezige expertise.

Een professionalisering waarin de klant centraal staat is zijn grootste doel. Met investeringen in zowel uitbreiding bedrijfsruimte als communicatie (nieuw logo & huisstijl, professionele website...) zijn alvast de eerste grote stappen gezet...

Kurt Horré, bezieler van het 'nieuwe' Carrosserie Peel Noordzee

Openingsuren

Acoat Selected

Telefonische oproepen

Carrosserie Peel Noordzee is lid van Acoat Selected, een groep van onafhankelijke schadebedrijven die aan de hoogste kwaliteitsnormen beantwoorden. De normen zijn streng, maar de voordelen zijn legio.

 

Meer info

Voor een afspraak of oproep

contacteert u ons op het telefoonnummer

059 51 48 00

Maandag tot vrijdag:

7.30 - 12.00 uur  /  13.15 - 18.30 uur

Vrijdag gesloten om 17.30 uur

Zaterdag enkel op afspraak

Gesloten op zon- en feestdagen

Carrosserie Peel Noordzee NV  |  BTW BE 0450 183 829

Site by Gotcha!